dinsdag, 28. november 2006 - 8:23

Aanhouding na aangifte doodslag

Tholen

Een 29-jarige Tholenaar is maandagmiddag aangehouden op het politiebureau in zijn woonplaats, nadat er aangifte was gedaan tegen hem van poging doodslag. De man is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Het een en ander zou het gevolg zijn van een eerdere vechtpartij in een cafe in Tholen.

Een 18-jarige man uit Tholen reed, zondagmiddag, samen met zijn 16-jarige vriendin, op de fiets, over de Grindweg. Zij verklaarden dat de 29-jarige in een personenauto op hun twee is ingereden. De 18-jarige sprong van zijn fiets op het moment dat hij geraakt zou worden door de personenauto. Het meisje heeft haar fiets de berm in gereden.

De fiets van de jongen kwam onder de auto terecht en werd compleet vernield. De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden en enige tijd later heeft hij zich gemeld op het politiebureau, alwaar hij is aangehouden.

De Zeeuwse politie heeft de zaak in onderzoek. Ten tijde van dit onderzoek blijft de verdachte nog vastzitten. Op het politiebureau bleek ook dat de man had gedronken. Het is nog niet bekend of hij ook dronken was toen hij de aanrijding veroorzaakte, dat moet onderzoek uitwijzen.
Provincie:
Tag(s):