dinsdag, 26. december 2006 - 17:16

Aanhouding na dodelijke vechtpartij

Boxtel

De politie heeft maandagavond in zijn ouderlijke woning aan de Adrianastraat in Boxtel een 21-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij een vechtpartij waarbij een man om het leven kwam.

De vechtpartij vond afgelopen zondagavond plaats voor een woning aan de Frederik Jan Ottostraat in Boxtel. Bij de vechtpartij waren o.a. de 45-jarige bewoner, het 30-jarige slachtoffer en de verdachte betrokken. De verdachte wist na de vechtpartij te ontkomen. De politie heeft zondagavond een eerdere poging gedaan de man aan te houden in zijn ouderlijke woning aan de Adrianastraat in Boxtel.

Uit rechercheonderzoek bleek dat de man zich maandagavond wel in de woning aan de Adrianastraat bevond. Een arrestatieteam van de politie is de woning binnengetreden en heeft de verdachte aangehouden. De man is inmiddels inverzekeringgesteld. Hij zal donderdag worden voorgeleid bij Justitie.

De technische recherche heeft maandag het sporenonderzoek op de plaats van de vechtpartij afgesloten. Het rechercheteam gaat vandaag verder met het buurtonderzoek. Woensdag zal sectie worden verricht op het stoffelijk overschot van het 30-jarige slachtoffer. Het rechercheteam dat zich met het onderzoek bezig houdt, bestaat uit ca. vijftien rechercheurs.
Provincie:
Tag(s):