woensdag, 18. oktober 2006 - 19:22

Aanhoudingen na mishandelingen op Zuidlaardermarkt

Zuidlaren

Aan het eind van de Zuidlaardermarkt heeft de politie dinsdagavond drie mensen aangehouden na een mishandeling. Op de Brink zag de bike patrol van de politie dat een 31 - jarige man uit Staphorst een 21 - jarige man uit Nunspeet klappen gaf. Hij kon hierop direct door de agenten worden aangehouden. Hierna gingen omstanders zich er mee bemoeien en ontstond er een opstootje. Met behulp van de politie te paard kreeg men de menigte weer onder controle.

De man uit Nunspeet die even eerder was mishandeld begon op één van de paarden in te slaan en te schoppen. Daarop werd ook hij aangehouden. Meteen daarop werd een derde verdachte aangehouden, een 21 - jarige man uit Nunspeet. Hij gaf de geboeide verdachte uit Staphorst namelijk een trap in zijn kruis. Nadat alle drie door de politie waren afgevoerd keerde de rust weer terug op de Brink.

Eerder op de dag was al een 55 - jarige man uit Minnertsga aangehouden. Om onduidelijke reden had hij een 21 - jarige vrouw uit Groningen in het gezicht geslagen. Ook had hij de vrouw tegen een marktkraam geduwd waarna deze inzakte. Tegen de man is procesverbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):