maandag, 21. augustus 2006 - 17:49

Aanhoudingen na schermutselingen Bavaria City Racing

Rotterdam

De politie van het district Feijenoord-Ridderster heeft maandag zes mannen in de leeftijd van 20 tot 45 jaar, afkomstig uit Heeg, Leeuwarden, Arnhem en Mookhoek aangehouden ter zake van openlijke geweldpleging. Zondagavond kreeg de politie een melding van schermutselingen bij het VIP-dorp van de Bavaria City Racing aan de Feijenoordstraat.

De onenigheid vond plaats tussen jongeren en beveiligingsmedewerkers. Eén van de jongeren, een 26-jarige Rotterdammer zou door het 'lint' zijn gegaan en was vervolgens door de beveiligers aangehouden. Hij raakte onwel en werd door de beveiligers gereanimeerd. De gewaarschuwde politiemensen namen de reanimatie over. Hierna is de man door de GGD naar het Erasmus MC werd gebracht.

Later op de avond kwam uit het onderzoek in het ziekenhuis naar voren dat de 26-jarige Rotterdammer ernstig inwendig hoofdletsel had opgelopen. Hij is opgenomen op de intensive care.

De recherche van het district Feijenoord-Ridderster startte een onderzoek en heeft maandagmiddag zes betrokkenen bij de schermutselingen in de Feijenoordstraat aangehouden.
Provincie:
Tag(s):