maandag, 21. augustus 2006 - 15:40

Aanhoudingen na uit de handgelopen verjaardagsfeest

Arnhem

Een verjaardagsfeest in een woning in de Arnhemse wijk Klarendal is zondagavond dusdanig uit de hand gelopen dat enkele feestvierders met elkaar op de vuist gingen. De politie moest eraan te pas komen om de gemoederen onder de aanwezigen te bedaren.

Drie Arnhemmers van 33, 37 en 39 jaar werden daarbij aangehouden op verdenking van onder meer openlijke geweldpleging, (poging tot) zware mishandeling en bedreiging. Een 39-jarige vrouw moest naar het ziekenhuis omdat ze tijdens een schermutseling ongelukkig was gevallen waarbij ze beenletsel opliep.

Rond half tien brak er ruzie uit in de woning waar het verjaardagsfeest werd gevierd. Daarop zouden verschillende bezoekers met elkaar op de vuist zijn gegaan.

Toen gewaarschuwde agenten de ruzie probeerden te sussen sloeg de vlam in de pan. In het tumult zagen toch nog enkele betrokkenen kans elkaar te lijf te gaan. Uiteindelijk konden drie mannen worden aangehouden waarna de rust terugkeerde in de buurt.

De drie Arnhemmers zijn voor onderzoek ingesloten. Wat er zich precies heeft voorgedaan is nog niet duidelijk en wordt nog nader onderzocht.
Provincie:
Tag(s):