woensdag, 15. november 2006 - 16:31

Aanrander vraagt hoe laat het is

Amsterdam

Rechercheurs van de Zedenpolitie hebben op woensdag 8 november 2006 een 21-jarige man gearresteerd op verdenking van diverse zedenmisdrijven in Amsterdam. Dit heeft de politie woensdag 15 november bekendgemaakt.

Op maandagavond 6 november 2006 rond zeven uur deed een 20-jarige vrouw aangifte van aanranding in Amsterdam Slotervaart. Zij was door een man benaderd met de openingszin :�Hoe laat is het?� waarbij deze onbekende man zich steeds meer aan haar opdrong.

Hij werd steeds vrijpostiger waarbij hij uiteindelijk de vrouw onzedelijk betastte. De vrouw deed aangifte bij de politie. Rechercheurs van de Zedenpolitie stelden een onderzoek in. Al snel hadden de rechercheurs zicht op de mogelijke dader. De verdachte werd woensdag 8 november aangehouden.

De verdachte heeft de zaak bekend en bekende tevens soortgelijke ontuchtige handelingen te hebben verricht in andere gemeenten. Deze voorvallen zijn niet bekend bij de politie in Amsterdam-Amstelland.

Opvallend is dat de openingszin: “Hoe laat is het ?� kennelijk bij meerdere voorvallen is gebruikt. Tevens werden afspraken gemaakt middels chatten.

Het signalement van de dader: Marokkaans uiterlijk, leeftijd ongeveer 20 jaar, lengte 1.67 meter, kort geschoren haar, brildragend, opvallend klein mondje met dikke lippen, accentloos Nederlands sprekend.

Het onderzoeksteam is op zoek naar slachtoffers die nog geen kontakt hebben gehad met de politie. Zij worden dringend verzocht zich telefonisch in verbinding te stellen met de Zedenpolitie via 0 9 0 0 - 8 8 4 4.
Provincie:
Tag(s):