dinsdag, 14. maart 2006 - 9:26

Aanrijding met letsel, getuigenoproep!!

Surhuisterveen

Afgelopen zondag omstreeks 20.40 uur vond een aanrijding plaats op de Scheiding ter hoogte van wegwerkzaamheden. In verband met wegwerkzaamheden zijn hier stoplichten geplaatst.

Voor de stoplichten stond een auto stil, daarachter stond een 34-jarige automobilist uit Amsterdam en daarachter weer een 22-jarige automobilist uit Opende. Het licht sprong op groen en de voorste auto bleef in eerste instantie stilstaan. Na het claxonneren van de 34-jarige, rijdt de bestuurder van de eerste auto langzaam langs de wegwerkzaamheden. Nadat hij deze gepasseerd was leek het of de auto optrok. Vervolgens remde hij plotseling. De 34-jarige kon net op tijd stoppen, de 22-jarige automobilist zag het te laat en kon niet meer op tijd stoppen en botste tegen zijn voorganger. Na de aanrijding reed de voorste bestuurder, zonder zijn of haar identiteit achter te laten, snel weg in de richting van de A7.

Het gaat vermoedelijk om een donkere VW. Een bijrijder van de 22-jarige automobilist, een 18-jarige vrouw uit Oostrum, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. Twee inzittenden van de 34-jarige, een 25-jarige vrouw uit Amsterdam en haar 3-jarige dochter, zijn ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten voor onderzoek. Alle drie klaagden over nekklachten.

Graag komt de politie in contact met eventuele getuigen op het algemene nummer van de politie, 0900 - 8844.
Provincie:
Tag(s):