zaterdag, 9. september 2006 - 15:10

Aanrijding motor en auto in Bruinisse

Bruinisse

Op de Philipsdam in Bruinisse heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een motorrijder gewond is geraakt. Er stond een kleine file voor de Krammersluizen in Bruinisse, omdat er een defect was geweest aan de slagbomen. Op het moment dat het verkeer weer een beetje op gang kwam, reed een motor langs de file en gaf vol gas.

Onmiddellijk na het sluizencomplex is een lange, flauwe bocht.
Daarom zag de motorrijder niet dat er uit tegengestelde richting een automobilist kwam die ook de file voorbijreed. Hij kon nog net uitwijken en beide voertuigen passeerden elkaar. Enige meters later kwam de motorrijder ten val omdat hij de macht over zijn stuur verloor.

De traumahelicopter werd opgeroepen, evenals twee ambulances. De motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij, na behandeling, weer mocht vertrekken. Over zijn, vermoedelijk lichte, verwondingen is niets bekend. Door de Zeeuwse politie wordt proces-verbaal opgemaakt, omdat beide bestuurders een verkeerde manoevre hebben gemaakt en zich gevaarlijk hebben gedragen in het verkeer.
Provincie:
Tag(s):