zondag, 4. juni 2006 - 17:33

Aanrijdingen eisen slachtoffers

Scharendijke

In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.30 uur is op de Rampweg in Scharendijke een 20-jarige Duitse toerist zwaargewond geraakt. De jongeman liep met wat metgezellen nagenoeg midden op de weg toen uit tegenovergestelde richting een 51-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland aankwam rijden. De bestuurder kon de Duitser niet meer ontwijken en schepte hem.

Een arts die langs kwam gereden heeft de jongeman eerste hulp verleend. Hij is met een hoofdwond, zware kneuzingen en vleeswonden overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

In dezelfde nacht vond even na 05.00 uur op de Boulevard de Ruyter in Vlissingen een ongeval plaats waarbij alle vier de inzittenden gewond zijn geraakt. Een 21-jarige automobilist uit Vlissingen was in een bocht rechtdoor tegen een stenen muur aangereden.

De bestuurder en de 3 inzittenden, allen Vlissingers in de leeftijd van 16- tot 21 jaar, zijn met schaaf- en snijwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Ze mochten na behandeling naar huis.

De muur is in zijn geheel omgegaan door de hoge snelheid waarmee de auto de muur heeft geraakt. Door de klap raakte de auto total-loss.
Provincie:
Tag(s):