donderdag, 15. juni 2006 - 10:28

Acht uur in Achtbaan voor goede doel

Biddinghuizen

Op zaterdag 1 juli vindt in Walibi World het evenement “Ride For A Wish� plaats. De deelnemers nemen een dag lang plaats in Megacoaster Goliath waar zij ten behoeve van het goede doel, 8 uur lang de G-krachten zullen weerstaan.

Emiel Middel uit Oude Pekela, Mark Bannink uit Ulft en Charon Geling uit Dronten zijn de helden die een dag lang plaats zullen nemen in Goliath. De 4e deelnemer wordt binnenkort geselecteerd.

Het doel van deze actie is, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de “Doe Een Wens Stichting�. Deze stichting vervult de grootste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De deelnemers aan “Ride For A Wish� kunnen gesponsord worden voor een vast bedrag of voor een bedrag per ronde. Ze willen het 8 uur lang gaan volhouden in Goliath. Een sterke maag en stalen zenuwen zijn natuurlijk vereist om deze uitdaging goed te doorstaan.

Op 1 juli zal er ondersteuning geboden worden door het “Support Team�. Dit bestaat uit leden van de organisatie van “Ride For A Wish�, die deze actie op touw hebben gezet. Zij deden dit na de succesvolle editie van 2005. Daarnaast zullen Walibi, de “Doe Een Wens Stichting� en musicalster Danny Rook de deelnemers bijstaan en aanmoedigen.
Provincie:
Tag(s):