donderdag, 13. april 2006 - 10:42

ADO net op tijd wakker in Roosendaal

Mooi was het niet wat ADO Den Haag vanavond liet zien, maar daar zal niemand om malen bij de residentieclub. De ploeg van Frans Adelaar deed op bezoek bij RBC wat het moest doen en won met 1-2.

Aanvankelijk zag het daar absoluut niet naar uit. Het gewicht van de wedstrijd en de druk die dat met zich meenam leek ADO te verlammen. De gasten hadden weliswaar een veldoverwicht, maar wisten dat niet in kansen uit te drukken. Ook RBC liet weer weinig zien.

De Roosendalers voetbalden echter wel een mogelijkheid bij elkaar en benutten die nog ook. uitgerekend Sillah, de speler die met ADO overhoop ligt over een wel of niet getekend contract, opende net na de pauze de score.

De Hagenaars leken na die treffer even volledig in de war, maar herpakten zich net op tijd. Daardoor kon De Graaf een kwartier voor het einde volkomen vrij de 1-1 binnentikken en stelde Stroeve vijf minuten later vanaf elf meter de drie punten veilig.

Komend weekeinde heeft ADO nu aan een punt tegen Sparta genoeg om het Eredivisieschap voor volgend seizoen wederom veilig te stellen.
Categorie:
Tag(s):