donderdag, 23. februari 2006 - 18:26

‘All is One’ komt naar Groningen!

Groningen

Op 18 maart zal het feest ‘All is One’, opgericht door o.a. 100% Isis, plaatsvinden in beide zalen van Simplon. Het eigenzinnige event heeft al jaren een gevestigde naam in het nachtcircuit van Amsterdam. Zo was de club regelmatig aanwezig in de kerk van kunstenaarsdorp Ruigoord en hadden ze een tipi dorp op Mystery Land. ‘All is One’ onderscheidt zich door een bijzonder samenspel van verschillende dj’s, vj’s, live- en preformance artiesten.

Piet Jan Blauw opent live in de kleine zaal, ‘the Organic room’. Blauw maakt gebruik van eigen gemaakte instrumenten. Zo kan hij ultrasone stralen tot leven wekken, resulterend in een eindeloze waaier van dansbare geluiden. Blauw brengt elementen uit de natuur en de hedendaagse technologie nader tot elkaar.

Hierna zullen Kareem Raïhani, Tommy en Edo Salgado menigeen laten dansen op klanken afkomstig alle windhoeken van onze aardbol.

In ‘the Electric room’ worden de honneurs waargenomen door natuurlijk 100% Isis en ondermeer een live optreden van TAHO. Hij wordt speciaal voor deze gelegenheid overgevlogen uit Parijs. TAHO is ondermeer bekend van zijn producties voor het label F-Com van Laurent Garnier.

Alle geuren zullen worden verzorgd door Aroma Jockey ODO7 en de visuals door Dusi.

Aanvang: 0:00 uur
Entree: 10 euro
Voorverkoop:
Simplon, Plato en Jongens van Hemmes te Groningen
Provincie:
Tag(s):