dinsdag, 22. augustus 2006 - 13:29

‘Boeken rond het Paleis’

Tilburg

Op zondag 27 augustus 2006 is er van 10 – 17 uur de 9e editie van de Grootste Boekenmarkt van Zuid-Nederland in het centrum van Tilburg met 300 kramen. De Stichting dr. P.J. Cools msc organiseert voor de negende keer deze inmiddels befaamde boekenmanifestatie ‘Boeken rond het Paleis’ in centrum Tilburg. Boekensnuffelaars uit de regio en heel Nederland kunnen deze zondag een grote keuze aan interessante en bijzondere boeken aantreffen op deze markt van Nederlandse antiquaren, maar ook van particulieren.

Op het Koningsplein bv zijn alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere Plaatjesalbums van verzamelaar Anton Si! edsma uit Hoofddorp te bewonderen. Iedereen wordt geadviseerd om plakalbums, plaatjesalbums, voetbalplaatjes in schoolschriften geplakt, enz. die doelloos op zolder liggen, onder het stof vandaan te halen en deze verzamelwaar mee te nemen om de waarde ervan te vernemen of het materiaal te ruilen of te verkopen.

Boekenwurmen en bibliofielen kunnen op deze dag juist datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel wat te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken, boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, Verkade albums, enz. Gewoon te veel om op te noemen.

Kom vanaf 10.00 uur op deze exclusieve boekenmarkt een kijkje te nemen. Als het weer op deze zondag ook nog wil meewerken wordt het prachtig evenement, waar veel bezoeke! rs graag naar toe gaan. U kunt ook nog gezellig winkelen in! centrum Tilburg, want het is koopzondag op 27 augustus.
Provincie:
Tag(s):