donderdag, 30. maart 2006 - 19:21

‘Graaien geblazen’

Biddinghuizen

Op de gekke dag 1 april gaat er wel iets heel raars gebeuren in Walibi World... Entreebewijzen voor het park zullen dan namelijk letterlijk uit de lucht komen vallen! Op zaterdag 1 april om 10:00 uur zullen de entreekaarten vanuit een speciaal gecharterd vliegtuig boven de ingang van het park naar beneden gegooid worden. Aanwezigen die een entreebewijs vangen, kunnen daarmee vanaf 14 april één dag tijdens het seizoen een gratis bezoek brengen aan Walibi World.

Nog even en dan opent Walibi World haar poorten weer voor een seizoen dat eruit springt! Op vrijdag 14 april zullen Walibi en de Rode Kater samen het seizoen aftrappen met de tentoonstelling van Jan, Jans en de Kinderen, die tot 5 juni gaat duren.

Vanaf 14 april slaat de bekende stripfamilie haar kamp op in Walibi World. Zes weken lang is er een vrolijke tentoonstelling te zien voor het hele gezin. Zo zijn er van alle stripfiguren bijzondere kijkkastjes gemaakt waar je urenlang in kunt kijken. De eerste originele strips uit de jaren zeventig worden tentoongesteld en er is een super-strip-leestafel ingericht waar je op je gemakt alle 36 albums kunt lezen. Op de foto met Jan, Jans, Karlijn, Catootje, Jeroen en de huisdieren? Ook dat kan!
Provincie:
Tag(s):