woensdag, 14. juni 2006 - 11:10

‘Have fun’ voor IT personeel

Eindhoven

Met een aantrekkende arbeidsmarkt wordt goed personeel werven steeds lastiger. Het van origine Eindhovense internetspelletjes bedrijf Zylom heeft steeds meer last van een krappe IT arbeidsmarkt en heeft daarom besloten haar wervingsmethode aan te passen. Op zaterdag 17 juni a.s. organiseert Zylom een open dag waarbij potentiële
kandidaten alle ins en outs van het bedrijf kunnen leren kennen. Onder het motto 'Have fun' worden verschillende workshops gegeven waarin vele facetten van het maken van internetgames worden uitgelicht.

Rutger Peters (Area Vice President PC Games Europe): 'In een situatie van veel vraag en weinig aanbod bestaat het gevaar dat kandidaten onder druk een verkeerde keuze maken. Wij willen ondanks de krapte, potentiële werknemers laten zien wat ze kunnen verwachten als ze bij Zylom komen werken. Dit heeft zowel voor de werkgever als voor de kandidaat grote voordelen'.

Zylom is recentelijk overgenomen door het Amerikaanse Real Networks en groeit momenteel erg hard. Bij het bedrijf staan op dit moment 15 vacatures in verschillende disiplines open.
Categorie:
Tag(s):