vrijdag, 7. juli 2006 - 10:24

‘Vieze man’ valt meisjes lastig

Eindhoven

Dinsdag werden in Eindhoven en Geldrop drie meisjes lastig gevallen door een man op een damesbrommertje. Rond de klok van 18.00 uur werden twee meisjes (beiden 15 jaar oud en afkomstig uit Geldrop en Heeze) op de Stationsstraat in Geldrop nageroepen door een man op een brommertje. De meisjes reageerden niet, waarop de man ze achterna kwam. Een van de meisjes, die bij de ander achterop de fiets zat, werd door de man onzedig betast. Het slachtoffer wist de man van zich af te houden. Op de kruising met de Eindhovenseweg stopte de man en bleef de meisjes naroepen.

Ruim een uur later, werd een 15-jarig meisje uit Eindhoven lastig gevallen op de Wolvendijk in Eindhoven. Ook dit meisje was op de fiets. Een man op een damesbrommertje reed achter haar aan en pakte de bagagedrager van haar fiets vast. Daardoor werd zij gedwongen te stoppen.

De man deed het meisje onzedige voorstellen en dwong haar in de richting van een maïsveld. Op dat moment stopte er een donkerrode personenauto, vermoedelijk een MPV, met een vrouw achter het stuur. Ze claxonneerde en gebaarde dat de man door moest rijden. Het slachtoffer zag toen kans weg te fietsen en ze waarschuwde de politie.

Zij zag dat de man op de brommer daarna een vrouw aansprak die daar liep met twee tassen in haar handen.

Het signalement van de dader luidt:
Blanke man, ongeveer 40 tot 50 jaar oud, ongeveer 1.65 tot 1.75 m lang, een fors postuur met bierbuik. De man droeg bruin/grijs kort stekelhaar, bovenop kalend. Hij had dikke donkerbruine wenkbrauwen. De man had een slecht gebit. Hij droeg een lichtkleurig T-shirt en een bermudabroek.
De bromfiets is vermoedelijk een zwart, ouder model, damesbrommer.

De politie zoekt met name de vrouw met de donkerrode personenauto, die bij het slachtoffer op de Wolvendijk is gestopt, maar ook andere getuigen die de politie meer kunnen vertellen over deze dader.

Zij kunnen bellen met de politie in Eindhoven/Tongelre of de politie in Geldrop tel. 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):