zondag, 20. augustus 2006 - 22:48

‘Vieze’ fotograaf gewond na achtervolging

Oosterhout

Vrijdagmiddag werd een 32-jarige Oosterhouter door een 43-jarige plaatsgenoot bij de receptie van een verzorgingstehuis in Oosterhout geslagen. Het slachtoffer was daarbij zo bang geworden dat hij op zijn vlucht in de recreatiezaal een raam stuk sloeg om daardoor naar buiten te kruipen. Hij liep hierdoor zodanige verwondingen op aan zijn arm, neus en mond dat hij naar een ziekenhuis moest worden gebracht.

De politie heeft de belager van de man op het bureau verhoord. Deze had het slachtoffer met zijn auto vanaf de Catharinastraat gevolgd. De man had even daarvoor met zijn telefoon foto’s gemaakt van de echtgenote en hun dochter terwijl zij in de auto zaten. Hij riep daarbij ‘lekker zo’ en dat hij hen wel zou pakken.

De vrouw voelde zich door de man bedreigd en waarschuwde haar man die daarop de achtervolging inzette. De 'fotograaf' vluchtte daarop, gevolgd door de boze echtgenoot, het verzorgingscentrum binnen.

De politie zet het onderzoek voort en heeft inmiddels diverse getuigen gehoord. De 39-jarige echtgenote van de verdachte heeft op haar beurt aangifte gedaan van bedreiging door de fotograaf.
Provincie:
Tag(s):