donderdag, 6. april 2006 - 8:28

‘Vleegtuige euver ’t Heuvelland’

Slenaken

Het artiestenduo Limbo Express uit het Heuvelland heeft maandag een speciale cd-single gepresenteerd. Erwin Lennarts van Limbo Express heeft op die dag de eerste exemplaren van ‘Vleegtuige euver ’t Heuvelland’ overhandigd aan vertegenwoordigers van de gemeenten Gulpen-Wittem, Margraten, Valkenburg en enkele topambtenaren van het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Deze waren in Slenaken bijeengekomen voor een overleg over de toegenomen overlast van overvliegende vliegtuigen in het Heuvelland. Het duo heeft de single vorige week opgenomen om de mensen in het Heuvelland, die deze overlast ervaren, een hart onder riem te steken.

‘Muziek klinkt toch immers mooier dan bulderende vliegtuigen. Wij wonen zelf in dit mooiste stukje Nederland en als dat met die vliegtuigen zo doorgaat, kunnen we onze eigen muziek niet eens meer horen’ verklaart Erwin.

Speciaal voor de mensen van het ministerie heeft Limbo Express ook een Nederlandstalige versie van het ‘protestliedje’ opgenomen. Limbo Express is namelijk van mening het ministerie de beslissing heeft genomen om de vliegroutes om te leggen.
Provincie:
Tag(s):