woensdag, 14. juni 2006 - 21:54

Afgesloten trajecten N381 vrijdag weer open.

Vanaf vrijdag 16 juni 12:00 uur kan het verkeer op de N381, de weg tussen Emmen en Friesland, weer gebruiken maken van het traject Beilen – Westerbork en Noord – Sleen – aansluiting N34. Deze wegvakken zijn sinds 3 april afgesloten geweest in verband met een grootscheepse opknapbeurt.

De weg is verbreed, er is een nieuwe asfaltlaag aangebracht en het wegdek is voorzien van nieuwe markering waaronder de opvallende groene streep. Verder zijn tussen Westerbork en Zweeloo vier faunatunnels onder het wegdek aangebracht.

Met het afronden van de werkzaamheden aan de genoemde wegvakken is het einde van de reconstructie van de N381 in zicht. Als laatste is het wegvak tussen Hoogersmilde en de Friese grens aan de beurt. Die werkzaamheden starten 29 juni aanstaande en duren naar verwachting drie weken.Vanaf deze dag is het betreffende wegvak afgesloten en wordt alle verkeer omgeleid. In deze periode wordt bij Hoogersmilde ook de aansluiting van de N371 met de N381 (richting Friesland) vernieuwd. Meer informatie over de wegafsluiting en de omleidingroutes vindt u op www.n381.nl
Provincie:
Tag(s):