zaterdag, 16. september 2006 - 13:57

Agent geslagen na vernieling auto

Goes

Vrijdagavond werd, door een getuige, gezien dat een jongeman een geparkeerde auto op de Beestenmarkt vernielde. De getuige belde de politie en ging achter de verdachte aan. Hij heeft hem aangehouden en overgedragen aan de terplaatse gekomen politieagenten.

Die hadden nogal wat moeite om de 23-jarige Goesenaar in hun auto te krijgen, want de man verzette zich hevig en ging helemaal door het lint.

Hij trapte een van de agenten een paar keer hard tegen zijn benen. De agenten moesten de nodige kunstgrepen toepassen om de man in hun dienstvoertuig te krijgen. Ondertussen kwam het maatje van de 23-jarige verdachte, een 24-jarige Goesenaar, zich bemoeien met de aanhouding van zijn vriend. Hij wurmde zich tussen de verdachte en de agenten en sloeg dezelfde agent met zijn vuisten op zijn gezicht.

De 24-jarige is ook aangehouden en in een ander politievoertuig geplaatst. Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en worden vandaag verder verhoord. De 23-jarige verdachte liep een gebroken neus op. Het is niet duidelijk wanneer hij deze verwonding heeft opgelopen. Hij heeft namelijk, toen hij in het politievoertuig zat, diverse malen hard met zijn hoofd tegen de ruiten geslagen.

Toen, later op het politiebureau, de verdachte bezocht werd door een arts, wilde hij zich absoluut niet laten onderzoeken en sloeg zichzelf meerdere malen, met zijn vuist, tegen zijn eigen neus aan.
Provincie:
Tag(s):