zaterdag, 16. september 2006 - 21:07

Agenten betrokken bij vechtpartij

Coevorden

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Pamperstraat in Coevorden twee personen uit die stad aangehouden. Het drietal, een 16 jarige jongen en zijn 35 jarige moeder en een 21 jarige vriend uit Dalen waren betrokken bij een vechtpartij met twee politieagenten. Uiteindelijk moest de politie peperspray gebruiken om de zaak onder controle te krijgen.

De politie was onderweg naar een melding van een vechtpartij achter het voetbalveld van v.v. Germanicus en een vechtpartij bij het Teuthuus.

Bijna terplaatse vroeg de politie aan enkele mensen wat er aan de hand was. De 16 jarige Coevordernaar gedroeg zich verdacht en wilde de benen nemen.

Tijdens het gesprek met het drietal werd de politie bedreigd en men wenste niet mee te werken aan hun aanhouding, waarop een vechtpartij met de politie ontstond.

De twee mannen konden worden aangehouden en zijn ingesloten, de vrouw kwam hierbij te vallen en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg. De vrouw moest daar een nacht ter observatie blijven.

Het drietal word verdacht van mishandeling van een politieagent, wederspannigheid, het niet voldoen aan een bevel of vordering, bedreiging en openlijke geweldpleging. Er zal door de politie een onderzoek worden ingesteld.
Provincie:
Tag(s):