maandag, 14. augustus 2006 - 17:33

Agressieve man aangehouden na poging doodslag en joyriding

Arcen

Zondagavond is een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor poging doodslag, joyriding en mishandeling. Rond 19.15 uur kreeg de politie een melding binnen dat er zich een agressief persoon bevond aan een tankstation aan de Lingsforterweg in Arcen. De man zou een andere klant een kopstoot gegeven hebben en zijn weggereden.

Vervolgens meldden verschillende mensen dat er op een recreatiepark in de buurt een automobilist met zeer hoge snelheid op het park reed, terwijl er mensen rondliepen.

Plots kwam de bedoelde auto in de richting van de agenten gereden. De verdachte negeerde het gegeven stopteken en reed er in hoge snelheid tussenuit. De politie achtervolgde de auto. Even daarna trof de politie de auto zonder bestuurder aan. Na een zoektocht trof de politie de man aan op een parkeerplaats op de Dorperheideweg. Daar is de man aangehouden.

Op het politiebureau bleek dat de man rondreed in een auto die hij kort van te voren zonder toestemming had meegenomen van zijn ex-vriendin, dat hij gereden had onder invloed van alcohol en geen rijbewijs had. Bovendien had de verdachte nog een boete openstaan van een paar honderd euro.
Provincie:
Tag(s):