vrijdag, 12. mei 2006 - 8:36

Agricultura te zien op Euregio-Karpaten-Agraschau

Winterswijk

Op 20 en 21 mei a.s. presenteert agri-cultura zich aan het publiek tijdens de Euregio-Karpaten-Agraschau in Ahaus-Altstätte. Tijdens deze dagen presenteert de regio zich van 10.00 uur tot 18.00 uur met een gevarieerd programma en vele activiteiten gericht op plattelandsontwikkeling, industrie en toerisme en recreatie.

Agri-cultura is het samenwerkingsproject tussen 9 gemeenten in het Nederlands-Duitse grensgebied (Lichtenvoorde, Eibergen, Aalten, Winterswijk, Borken, Gescher, Südlohn, Velen en Vreden) en 55 aanbieders van landelijke gastvrijheid. In januari oogstte Agri-cultura veel belangstelling op de internationale beurs de Grüne Woche in Berlijn.

Tijdens de manifestatie in Ahaus-Altstätte wordt het succesvolle beursconcept voor het eerst ook in deze regio ingezet. Op ongeveer 100 m2 is de 'Berlijn-stand' in haar volle grootte te zien. Een agri-cultura-team staat de bezoekers te woord bij vragen, informatie en recreatietips over het project. Bovendien zullen o.a. de Doskerkearls uit Velen demonstraties geven over dorsen, bezembinden en mandenvlechten en zijn er Oldtimer-tractoren te bezichtigen.
Provincie:
Tag(s):