dinsdag, 13. juni 2006 - 22:52

AH weer diervriendelijkste supermarkt Waterland

Purmerend

Albert Heijn aan de Burg. Kooimanweg in Purmerend mag zich voor de tweede keer in de geschiedenis de meest diervriendelijke supermarkt van Waterland noemen. Met in totaal 96 producten biologisch-/scharrelvlees, biologische zuivelproducten en vleesvervangers laat de winnaar van dit jaar met gemak weer alle andere supermarkten ver achter zich.

Tijdens de Opendeurdag van het Dierenopvangcentrum Waterland op tweede pinksterdag 5 juni j.l. mochten de trotse winnaars de oorkonde in ontvangst nemen. Bij 22 supermarkten en kruideniers in Waterland is voor de vierde achtereenvolgende keer door de Dierenbescherming afdeling Waterland de meetlat supermarkten opgenomen in het kader van de meerjaren campagne ‘Diervriendelijk consumeren’.

Ondanks het feit dat Albert Heijn dit jaar weer winnaar is geworden, is het wel zeer opmerkelijk, dat het aanbod van deze super van vorig jaar met 141 naar dit jaar met 96 diervriendelijke producten is gedaald! Een duidelijke verklaring voor deze drastische daling is er vooralsnog niet. Albert Heijn zal dus het komende jaar flink zijn best moeten blijven doen, om volgend jaar weer deze felbegeerde oorkonde in de wacht te slepen.
Provincie:
Tag(s):