maandag, 26. juni 2006 - 14:07

Alcoholcontrole; 41 bekeuringen

Rotterdam

Politiepersoneel heeft het afgelopen weekend op diverse locaties een alcoholcontrole gehouden. Tijdens deze controles kregen 41 automobilisten een bekeuring omdat zij onder invloed reden.

Op de Bosdreef werd zaterdagmorgen vroeg gecontroleerd. Hier kregen zes bestuurders een bekeuring nadat tijdens de ademtest bleek dat zij teveel alcohol hadden gedronken.Twee van hen waren een beginnend bestuurder.

Zaterdagavond werd op en rond het Kralingse Bos. Hier kregen zeven bestuurders een proces-verbaal. Van één van de bestuurders werd zijn auto in beslag genomen omdat hij al een keer eerder was bekeurd voor het rijden onder invloed.

Achtentwintig automobilisten werden zondagmorgen vroeg op de Erasmusbrug bekeurd. Ook zij verkeerden onder invloed van alcohol. Onder hen waren 8 beginnende bestuurders. Van drie van hen werd direct het rijbewijs ingevorderd.

Twee buitenlandse automobilisten kregen direct een boete opgelegd, terwijl de overige verdachten zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.
Provincie:
Tag(s):