vrijdag, 24. november 2006 - 13:01

Alex twijfelgeval, Kluivert terug bij selectie

PSV moet zaterdag tegen FC Utrecht tot het laatste moment afwachten op Alex fit genoeg is. De verdediger heeft een gekneusde rechtervoet overgehouden aan het Champions League-duel met Liverpool.

Volgens trainer Ronald Koeman had Alex een flinke bloeduitstorting op zijn voet na een stevige charge van Steven Gerrard. In de warming-up wordt bekeken of hij mee kan doen. Jason Culina en Ismail Aissati zijn er zeker niet bij. Zij moeten rust houden vanwege respectievelijk knie- en hamstringklachten, maar Koeman verwacht dat zij er volgende week gewoon weer bij zijn.

Philip Cocu, woensdag nog afwezig door griep, is er tegen FC Utrecht weer bij. Ook Patrick Kluivert keert terug bij de selectie. De aanvaller ondervond lange tijd hinder van zijn knie, maar trainde deze week weer mee. Kluivert is volledig fit, maar begint op de bank. Koeman gaf aan dat hij hem in kan laten vallen als dat nodig is.

Door de afwezigheid van Alex wordt het centrale verdedigingsduo nu gevormd door Manuel da Costa en Carlos Salcido. Michael Reiziger wordt daardoor de vierde verdediger in de basis.
Categorie:
Tag(s):