donderdag, 16. februari 2006 - 19:28

Ambtenaren maken meezinger voor inwoners

Sittard-Geleen

Ambtenaren van de gemeente Sittard-Geleen zijn onlangs de studio ingedoken om een eigen sjtadsleedje op te nemen. Het resultaat werd donderdag symbolisch aangeboden aan de inwoners van de gemeente. Vóór de bijzondere raadsvergadering is de CD ‘same geit baeter’ door de loco-secretaris Bertus Brinkman in het stadhuis in Geleen overhandigd aan burgemeester Jean Bronckers.

Een aantal ambtenaren van de gemeente Sittard-Geleen vond het nodig om de gemeentelijke organisatie van een positieve kant te laten zien. Ze wilden laten zien dat de ambtenaren er zijn voor de stad en haar inwoners. Maar ook om te laten zien dat het prettig (samen)werken is bij de gemeente. Zo groeide het idee om dit tot uiting te laten komen in een ‘ sjtadsleedje’ met een positieve sfeer en met een hoog meezinggehalte.

Een groepje enthousiaste ambtenaren is de studio ingedoken met als resultaat het ‘sjtadsleedje’ Zitterd-Gelaen ..allein Zitterd-Gelaen, dat de ambtenaren van de stad graag als geschenk aanbieden aan de burgers van de stad. De Zitterd-Gelaense versie van ‘t ‘sjtadsleedje’ is te downloaden op de site www.sittard-geleen.nl
Provincie:
Tag(s):