maandag, 15. mei 2006 - 14:52

AmOUk beste én populairste coverband in 13e ‘The Clash of the Cover Bands’-voorronde

Rotterdam

Drie zeer sterke coverbands en een in ruime getale opgekomen publiek zorgden vrijdag jongstleden wederom voor een echte ‘The Clash of the Cover Bands’-avond in het Rotterdamse Plan C. Met Anouk tribute AmOUk kreeg de avond een uitstekende winnaar die nog veel van zich zal gaan laten horen tijdens deze jaargang van ‘The Clash of the Cover Bands'.

In de grootste coverbandcompetitie die Nederland rijk is, streden afgelopen vrijdag 12 mei opnieuw drie coverbands in ‘The only road to Paradiso’ om een plaats in de regionale kwart finales van Zuid-Holland. Én met succes voor twee van de drie deelnemende bands.

De muzikale aftrap werd na de aankondiging van initiatiefnemer en organisator John Van den Borne verzorgd door Sister Fister. In hun set van drie kwartier speelden deze Dordrechters nummers van onder meer Madonna, Phil Collins en The Beatles. Niet alleen de zanger viel in positieve zin op, maar ook de band achter hem speelde zeer strak en op een hoog niveau. Deze prestatie bleek aan het einde van de avond voldoende voor een Wild-Card voor de kwart finales van Zuid-Holland!

Na Sister Fister maakte Anouk tribute AmOUk uit Zoeterwoude haar opwachting. Het afgelopen seizoen van ‘The Clash of the Cover Bands’ kreeg Anouk al ‘The Clash of the Cover Bands Inspiration Award 2005’ uitgereikt omdat zij het meest gecoverd was. Nu tijdens de 13e Zuid-Hollandse voorronde van ‘The Clash of the Cover Bands 2006’ was het dan zover, en hoe… Onder leiding van de geweldige zangeres Amanda, die zowel met haar vocaal als met haar performance uitblonk, werden onder andere Jerusalem, Girl en Nobody’s wife op voortreffelijke wijze neergezet. Iets wat ook in de uitslag terugkwam, aangezien AmOUk zowel vakjury-winnaar als Public’s Favourite werd en in dit seizoen van ‘The Clash of the Cover Bands’ nog ver kan gaan komen!
Provincie:
Tag(s):