dinsdag, 28. maart 2006 - 9:48

Arnhemse Catwalk

Wegens succes geprolongeerd: de Arnhemse Catwalk. Op zondag 2 april namelijk vindt, na het grote succes van dit nieuwe Arnhemse mode-evenement eind vorig jaar, de tweede editie van de Arnhemse Catwalk plaats. Tijdens de Catwalk tonen talloze modewinkels uit de Arnhemse binnenstad hun zomer- en wintercollecties aan het Arnhemse publiek.

De eerste editie van de Catwalk mocht op grote belangstelling van zowel de Arnhemse modezaken als het winkelend publiek rekenen. Ook tijdens de Catwalk op 2 april zullen professionele modellen meerdere, paralelle shows per middag lopen: om 13.00, 14.15 en 15.30 uur. Deelnemende modezaken kunnen drie of vijf modellen uit hun zomercollectie tonen. De Catwalk zal plaatsvinden op het Land van de Markt.

Verantwoordelijk wethouder Inez Pijnenburg: 'De gemeente Arnhem heeft de Catwalk destijds mede in het leven geroepen als een soort overbruggingsactiviteit tussen twee Modebiënnales in. Zoals bekend vindt volgend jaar in Arnhem weer een Modebiënnale plaats en om het thema mode in die tussenliggende periode levend te houden in het Arnhemse is de Catwalk natuurlijk een prima initiatief. Maar daarnaast verschaft de Catwalk Arnhemse modewinkels een unieke kans om hun collecties aan een breder publiek te tonen.'

Overigens staat de datum van de volgende Arnhemse Catwalk ook al vast: zondag 3 september, een dag die valt in de week waarin ter gelegenheid van de officiële opening van het Musiskwartier meerdere feestelijke activiteiten plaatsvinden.
Provincie:
Tag(s):