woensdag, 13. december 2006 - 13:11

Arrestatieteam bevrijdt moeder en zoontje

Den Haag/Den Bosch

Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdagmorgen omstreeks 05.00 uur in een woning aan de Falckstraat in Den Haag een einde gemaakt aan de ontvoering van een 20-jarige vrouw uit Den Bosch en haar 9 maanden zoontje. Een 33-jarige inwoner uit Den Haag is daarbij aangehouden.

De politie kreeg maandag tegen het einde van de middag de melding van de moeder van het slachtoffer dat haar dochter en kleinzoon vermoedelijk tegen hun wil uit hun woning in 's-Hertogenbosch waren meegenomen door de 33-jarige Haagse vriend van het slachtoffer. Na onderzoek door de politie in de betreffende woning ontstond de verdenking dat de verdachte de slachtoffers tegen hun wil had meegenomen. De vrouw is vermoedelijk in het verleden al vaker door de man bedreigd en mishandeld. Rechercheonderzoek wees uiteindelijk uit waar de slachtoffers en de verdachte zich bevonden.

Dinsdagochtend viel het arrestatieteam de woning aan de Falckstraat in Den Haag binnen. De verdachte werd aangehouden en de politiemensen troffen de vrouw en de baby in goede gezondheid aan. De vrouw en haar zoontje zijn overgebracht naar ’s-Hertogenbosch. De verdachte wordt vanmiddag overgebracht naar het politiebureau in ’s-Hertogenbosch.

De politie van de regio Brabant-Noord heeft in deze zaak nauw samengewerkt met de politie regio Haaglanden.
Provincie:
Tag(s):