vrijdag, 28. juli 2006 - 22:08

Assen “beweegt�

Assen

Sinds donderdag zijn er bewegende beelden te zien op de website van de gemeente Assen. Het gaat in totaal om vier korte films die beelden laten zien van de TT, een dag in Assen en de verschillende woonwijken. Het vierde filmpje is de verbeelding van een gedicht van stadsdichter Erik Harteveld over het ontstaan van de stad. Bezoekers van de site kunnen door het bekijken van de films zich in korte tijd een beeld van de stad te vormen.

De website van de gemeente Assen scoort in onderzoeken regelmatig goede cijfers. Dat heeft met name te maken met de toegankelijkheid van de informatie en de uitgebreide interactieve mogelijkheden van de site.

Niet voor niets heeft de gemeente in 2005 de Webwijzer Award gewonnen. De prijs van € 10.000 die daaraan was verbonden is nu ingezet voor het maken van de films. Met het plaatsen van korte films wil de gemeente Assen de aantrekkingskracht van de website nog verder vergroten. De films zijn gemaakt door R&C Produkties uit Groningen. De website van de gemeente Assen
www.assen.nl kunt u hier bekijken.

Dit najaar wordt er voor de website nog een vijfde korte film gemaakt. Deze zal een beeld laat zien van de jongeren in de stad. Ook over de debatten met inwoners over de toekomst van Assen die in september en oktober plaatsvinden komt een korte film op de website.
Provincie:
Tag(s):