zondag, 8. oktober 2006 - 21:08

Auto over de kop, bestuurder komt om het leven

Tilburg

Zondagmiddag is kort na 17.00 uur op de Burgemeester Letschertweg een nog onbekende Poolse automobilist om het leven gekomen toen hij met zijn auto van de weg raakte en vervolgens over de kop sloeg. De man raakte evenals een nog onbekende landgenoot bekneld in het autowrak en overleed ter plaatse. De passagier raakte gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De trauma-heli werd ingezet voor de hulpverlening aan de slachtoffers.

Uit het eerste onderzoek dat de politie ter plaatse instelde is duidelijk geworden dat de auto met daarin de twee Polen over de Burgemeester Letschertweg uit de richting Dongen kwam en nog zo’n 300 meter van het viaduct over de Midden Brabantweg verwijderd was. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto daar met de wielen in de middenberm, raakte vervolgens in een slip en sloeg over de kop om op de linkerrijbaan tot stilstand te komen.

Hulpverleningsdiensten en de trauma heli waren snel ter plaatse, maar hulp voor de bekneld zittende bestuurder mocht niet meer baten. Wel slaagde de brandweer erin om de passagier uit zijn benarde positie te bevrijden waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis kon worden vervoerd.
Provincie:
Tag(s):