donderdag, 31. augustus 2006 - 8:56

Auto overreden door sleepwagen, bestuurder overlijdt

Dinsdag heeft op de N246, ongeveer 100 meter van de Kogerpolderbrug een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 56-jarige man uit Hilversum is omgekomen. De exacte toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk. Dit wordt nader onderzocht.

Op de N246, in de richting van Alkmaar reed een personenauto, voor deze auto een sleepwagen en erachter een volgeladen betonmixer. Vermoedelijk is de betonmixer tegen de personenauto aangereden, die kwam vervolgens onder de sleepwagen terecht. Deze sleepwagen botste vervolgens tegen de vrachtwagen met oplegger die weer voor de sleepwagen reed. Er ontstond een kleine brand in de cabine van zowel de betonmixer als de sleepwagen. Die kon snel worden geblust door de brandweer.

De personenauto zat helemaal bekneld onder de sleepwagen en betonmixer. Er zat een persoon in de auto die ernstig bekneld zat en pas later uit het autowrak konden worden gehaald. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurders, beide mannen, van de betonmixer en de sleepwagen zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

De N246 is vanaf 11.00 uur enkele uren helemaal afgesloten geweest.
Provincie:
Tag(s):