donderdag, 26. oktober 2006 - 11:41

Auto rijdt op snelweg tegen boom

Haarlemmermeer

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) unit Ouder Amstel onderzoekt in samenwerking met de regiopolitie Noord-Holland Noord het ongeval dat donderochtend 26 oktober om 6:24 uur op de rijksweg A4 bij Haarlemmermeer plaatsvond. Daar reed een personenauto tegen een boom. Er vielen drie gewonden, waarvan een passagier bekneld raakte. Alle drie zijn ze naar het ziekenhuis vervoerd.

De personenauto reed tegen de linkervangrail en belandde daarna in de berm tegen een boom. De brandweer bevrijdde de achterin bekneld geraakte passagier, die naar het Vrije Universiteit ziekenhuis overgebracht. De 21-jarige bestuurder uit Rotterdam is overgebracht naar het AMC. De rechts voorin zittende passagier is naar het Rijnland ziekenhuis overgebracht.

De Verkeerspolitie van Ouder Amstel stelt een strafrechtelijk onderzoek in en de regiopolitie van Noord-Holland Midden assisteert met het technische onderzoek. Ondanks dat er geen rijstroken afgesloten waren, stond er dertien kilometer file. In eerste instantie was er sprake dat de veroorzaker was doorgereden. Het betrof toch een éénzijdig ongeval.
Provincie:
Tag(s):