zaterdag, 29. juli 2006 - 16:59

Auto schept 3 fietsers. Vrouw gedood, 2 gewonden

Burgh Haamstede

Op de Hogeweg in Burgh Haamstede zijn zaterdagmiddag rond 14.15 uur een dode en twee gewonden gevallen. Zij werden geschept door een auto waarvan de bestuurder vervolgens doorreed. Een man en een vrouw op de fiets werden door de auto van achteren geschept en belandden daarbij op de motorkap. De mannelijke fietser raakte hierbij zwaargewond en is met een traumaheli overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. De vrouwelijke fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Na de aanrijding vervolgde de automobilist zijn weg zonder te stoppen. Hij reed onderweg tegen enkele obstakels aan. Enkele meters verder maakte hij zijn derde slachtoffer. De bestuurder schepte een tegemoetkomende vrouw op een fiets. Zij kwam daarbij op de motorkap terecht en was vrijwel op slag dood.

Opnieuw reed de automobilist door om een eind verder op de Hogeweg zijn auto tot stilstand te brengen. Hij kon ter plaatse worden aangehouden door agenten en is overgebracht naar het politiebureau in Goes voor verhoor.
Provincie:
Tag(s):