donderdag, 23. februari 2006 - 20:58

Auto total-loss na verkeersruzie

Wouw

Donderdag ontstond een verkeersongeval op de A-58 ter hoogte van de afslag Heerle. De politie gaat er op dit moment vanuit dat een verkeersruzie de aanleiding was voor dit ongeval. Twee inzittenden van een Belgische Volkswagen Golf raakten licht gewond en kwamen met de schrik vrij. Hun 6 maanden oude auto raakte total-loss. De veroorzaker reed na het ongeval door, zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij pleegde daarmee een misdrijf namelijk ‘Verlaten plaats ongeval’.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de rijbaan Bergen op Zoom richting Roosendaal. In de Belgische auto zaten een man (21 jaar) en een vrouw (22 jaar) uit Antwerpen. Zij vertelden dat er onenigheid ontstond met de bestuurder van een goudkleurige cq. bruine Volvo 450. Op een gegeven moment is de VW Golf is gaan tollen en raakte de vangrail. De auto sloeg daarna opzij en bleef de bestuurderszijde, op de zijkant op het wegdek staan.

De 21-jarige bestuurder raakte licht gewond aan zijn hand. De vrouwelijke passagier klaagde over spierpijn in de nek. Beiden zijn ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld en hoefden niet meer naar het ziekenhuis. De nog onbekende veroorzaker reed daarna door in de richting van Roosendaal.

Op de plaats van het ongeval namen agenten verklaringen op van getuigen en onderzochten de politie de achtergebleven sporen. Nader technisch onderzoek zal uitsluitsel moeten geven of er daadwerkelijk sprake is geweest van een aanrijding of dat het ongeval voortkwam uit een uitwijkmanoeuvre.
Provincie:
Tag(s):