donderdag, 30. november 2006 - 18:07

Automobilist rijdt op vluchtstrook op vrachtwagen

Rijssen/Holten

Op donderdag omstreeks 11.00 uur vond er een aanrijding met letsel plaats op de A1 ter hoogte van afslag 26 onder Rijssen-Holten. Een 32 jarige automobilist uit Kamperveen reed daarbij achterop een op de vluchtstrook staande vrachtauto

Een 32-jarige automobilist uit Kamperveen reed in zijn auto over de linker rijstrook van de A1 in de richting Deventer. Op de rechter rijstrook reden veel vrachtauto in file. De 32-jarige wilde bij de afslag 26, Lochem-Holten afslaan. Hij reed een aantal vrachtauto’s voorbij en ging vervolgens tussen twee vrachtauto’s door naar rechts. Op dat moment was de 32-jarige de afslag al voorbij en reed de vluchtstrook op. Daar stond een 35-jarige man uit Almere met zijn vrachtauto stil wegens pech.

De automobilist reed er vol achterop en kwam in zijn voertuig bekneld te zitten, waaruit de brandweer hem moest bevrijden. in zijn voertuig. Zowel de 32-jarige automobilist als zijn inzittende, een man uit ’t Harde (leeftijd onbekend) werden voor behandeling naar het ziekenhuis in Hengelo gebracht. De brdtuurder is daar vanwege zijn verwondingen opgenomen.

De rechter rijstrook van de A1 is voor het doorgaande verkeer ongeveer 1,5 uur gesloten geweest. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):