zaterdag, 18. maart 2006 - 20:29

Automobiliste schept fietsers

Nijmegen

Op zaterdagmiddag, rond 13.00 uur, reed een automobiliste over de St. Annastraat in Nijmegen. Kort nadat zij de kruising met de Groenestraat passeerde, werd zij vermoedelijk onwel en verloor de macht over het stuur. Zij raakte met haar voertuig van de weg en kwam op het fietspad terecht.

Op het fietspad reden op dat moment een 15-jarige meisje een 52-jarige man uit Nijmegen. Ook reed er nog een vrouw op een fiets. Van haar zijn nog geen gegevens bekend. De automobiliste botste tegen de 52-jarige man en het 15-jarige meisje.

De fietsster belandde op de motorkap van de auto en werd meegevoerd. Uiteindelijk kwam de auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Door de aanrijding raakte de automobiliste bekneld. Zij is door de brandweer uit haar auto gehaald. De vrouw liep ernstig letsel op en is overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Het 15-jarige meisje liep door de aanrijding enkele schaaf-wonden en builen op. De 52-jarige fietser had licht letsel. Het letsel van de andere fietsster is nog niet bekend.
Provincie:
Tag(s):