vrijdag, 10. maart 2006 - 23:39

Auto's de sloot in

Ellemeet

Vrijdagmorgen omstreeks 09.20 uur is op de N57 ter hoogte van Ellemeet een 29-jarige automobiliste uit Ouddorp met haar auto van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen. De vrouw was door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en kwam met haar auto op z’n kop in de sloot terecht.

Voorbijgangers hebben de vrouw uit haar benarde positie bevrijd door een ruit in te slaan en haar vervolgens uit de auto te halen. Gealarmeerde hulpdiensten hebben de zorg overgenomen en haar met de ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland vervoerd.

Donderdagavond is op de Oudedijk in Kortgene een 39-jarige automobilist uit de gemeente Noord Beveland met zijn auto van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen.
Door nog onbekende reden de dijk afgereden en is daarbij met zijn hoofd tegen de voorruit geklapt.Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.De auto is zwaar beschadigd.

Op de A58 ter hoogte van Goes troffen surveillerende agenten donderdagnacht rond 03.00 uur een lifter aan. De man, een 23-jarige inwoner van Oost Souburg, was met zijn auto in de sloot gereden. Hierbij was hij niet gewond geraakt echter een blaastest wees uit dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.Zijn auto is zwaar beschadigd.
Provincie:
Tag(s):