woensdag, 22. maart 2006 - 18:06

AZ vrijwel volledig fit naar PSV

AZ kan in de Gatorade Cup-halve finale tegen PSV over een vrijwel fitte selectie beschikken.

Rogier Molhoek is zo goed als hersteld van een blessure aan de buikspieren. De middenvelder speelde maandag een uur met Jong AZ mee, maar voor hem komt dit duel nog te vroeg. Hetzelfde geldt voor Pius Ikedia die herstellende is van een liesblessure.

De overige spelers zijn fit. Kenneth Perez trainde gisteren zoals bekend met een speciaal hockey-bitje ter bescherming van zijn gebit, nadat hij zondag een tik tegen zijn voortanden had gekregen tijdens het duel met Feyenoord. Naar alle waarschijnlijkheid zal AZ vanavond aantreden met Perez en Barry van Galen, die afgelopen zondag nog rust kregen.

Trainer Louis van Gaal denkt overigens niet dat het rumoer rond het al dan niet aanblijven van Guus Hiddink veel invloed zal hebben op de spelersgroep van PSV. ,,Nee hoor, neem maar van mij aan dat ze daar niet al te lang bij stil zullen staan, ze zijn toch meer met zichzelf bezig en volgend jaar staat er wel weer iemand anders voor de groep. Maar dat is van latere zorg. Het zal echt niet van invloed zijn op het spel van PSV vanavond, daar ben ik van overtuigd. Maar ook wij zijn er echt klaar voor, de spelers zijn vreselijk gemotiveerd en beseffen dat we na 90 minuten zomaar in De Kuip kunnen staan.''
Categorie:
Tag(s):