vrijdag, 30. juni 2006 - 9:36

AZM opent Travel Health Clinic

Maastricht

Het academisch ziekenhuis in Maastricht opent aanstaande maandag de deuren van het Travel Health Clinic (THC). De Travel Health Clinic Maastricht kan reizigers - zowel particulier als zakelijk - optimaal voorbereiden en eventueel begeleiden op een reis en helpen bij gezondheidsproblemen tijdens of na de reis. Daartoe staan de kliniek deskundige (medisch) specialisten (top)medische voorzieningen ter beschikking.

Speciaal opgeleide travelnurses geven reizigers advies over maatregelen ter voorkoming van ziekten en zij verrichten tevens de vaccinaties. Deze zorg wordt verleend binnen een ziekenhuisstructuur, in Maastricht binnen het azM.
Maastricht krijgt de eerste THC in een academisch ziekenhuis, na zes vestigingen in Almelo, Enschede, Hardenberg, Hengelo (hoofdvestiging). Hoofddorp en Winterswijk.

Reizigers kunnen bij Travel Health Clinic terecht voor gezondheidsadviezen, vaccinaties en artikelen die nodig zijn voor een gezond verblijf in de (sub-)tropen. Travel Health Clinic begeleidt reizigers in het nemen van de juiste maatregelen om infecties en reisongemakken te voorkomen.

De Clinic is zes dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag 's ochtends tussen 09.00 en17.00 uur en op zaterdagochtend en woensdagavond tot 21.00 uur voor vaccinatiemogelijkheden.
Provincie:
Tag(s):