zondag, 26. februari 2006 - 10:12

Baby te vondeling gelegd

Vlaardingen

Een blank jongentje van nog geen 24 uur oud is vrijdagavond rond kwart over negen te vondeling gelegd voor een huisartsenpraktijk aan de Schiedamseweg. De baby werd, nadat bij de woning werd aangebeld, door de dokter in een rode boodschappentas met daarop met witte letters de naam 'BAS' aangetroffen. Na controle bleek het om een pasgeboren, blank jongentje te gaan die in blakende gezondheid verkeerde.

Na onderzoek blijkt de tas een boodschappentas te zijn die verkrijgbaar is bij de supermarkt Bas van der Heijden. De tas is rood van kleur met daarop in witte letters 'BAS'. Het jongentje wordt, in overleg met bureau Jeugdzorg, tijdelijk opgevangen in een pleeggezin.

De recherche van de afdeling Jeugdzaken van district Waterweg-Noord stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van deze vondeling. Zij roepen uw hulp daarbij in. Mocht u rond kwart over negen op de Schiedamseweg of in de directe omgeving iets hebben gezien waarvan u denkt dat dit met dit misdrijf te maken heeft, neemt u dan contact op met de recherche van district Waterweg-Noord. Doet u dit ook als u over ander informatie beschikt die betrekking heeft op dit misdrijf. De politie is te bereiken onder telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):