dinsdag, 28. november 2006 - 21:35

Bakfiets vol met 'eerlijke' rijst

Groningen

Dinsdagmiddag heeft de Fair Trade op ludieke wijze de eerlijkheid van de Groningers getest. Bij de vismarkt werd een bakfiets neergezet vol met pakken Fair Trade rijst. De pakken rijst kosten 1,50 euro per stuk het geld moest de 'eerlijke' klant zelf in een grote bus deponeren.

Veel Groningers vonden het maar raar, een zelf-service marktkraam. Toch bleken er ook verrassend veel eerlijke burgers in de Groningse binnenstad te winkelen. Getuige het geld dat in de bus verdween.

Fair Trade Original is de merknaam van meer dan 2000 handnijverheidproducten, zoals woonaccessoires, speelgoed, tafelaccesoires en sieraden. En 200 foodproducten, zoals koffie, wijn, bier, kruidenmolens, azijn, chocolade en andere kruidenierswaren.

De productspecialisten van Fair Trade Original zorgen voor een evenwichtig assortiment, bestaande uit een mix van westerse trends en traditionele motieven. Het Max Havelaar Keurmerk op onze koffie, thee, sap, chocolade en honing garandeert dat er zaken wordt gedaan volgens strikte richtlijnen.
Provincie:
Tag(s):