dinsdag, 16. mei 2006 - 14:12

Ballonvaart voor ambassadeur Varsenerveld Henk Ruiter

Hardenberg

Henk Ruiter, ambassadeur van het Varsenerveld bij Ommen, krijgt een ballonvaart voor 2 personen aangeboden door de Stichting Hardenberg Promotie en de gemeente Hardenberg. Ruiter krijgt de gelegenheid om tijdens het Hardenberger ballonnenfestival op 22, 23 en 24 juni op te stijgen in één van de mooiste gemeenten van Nederland. Als de wind gunstig staat, kan hij zijn geliefde plek, het Varsenerveld, ook vanuit de lucht aanschouwen.

Afgelopen zaterdag, tijdens de televisie-uitzending van "Het mooiste plekje van Nederland" bij de NCRV, ging een ballonvaart nipt aan de neus van Henk Ruiter voorbij. Reden genoeg voor de Stichting Hardenberg Promotie en de gemeente Hardenberg om Ruiter alsnog een ballonvaart aan te bieden tijdens het groots opgezette ballonnenfestival dat op 22, 23 en 24 juni aan de oevers van de Vecht in het centrum van Hardenberg-stad wordt gehouden.

Woensdagmiddag, na de finish van het wielerspektakel Olympia's Tour in het centrum van Hardenberg, krijgt Henk Ruiter de waardebon voor de ballonvaart. Deze wordt hem overhandigd door voorzitter Rieks Kamps van de Stichting Hardenberg Promotie, tijdens de officiële ontvangst van de tourorganisatie in het gemeentehuis. De actie van de Stichting Hardenberg Promotie en de gemeente Hardenberg kan worden gezien als een dankbetuiging aan Henk Ruiter. Met zijn ambassadeursschap heeft hij de regio Hardenberg-Ommen opnieuw landelijk op de kaart heeft gezet.
Provincie:
Tag(s):