maandag, 3. april 2006 - 15:13

Bassie opent indoorspeeltuin Zeeland

Vlissingen

Woensdag 5 april wordt de grootste indoor speeltuin van Zeeland, speelcircus Bambini, in Vlissingen geopend. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om het voormalig sportfondsenbad van Vlissingen, om te bouwen tot een speelcircus. Clown Bassie zal het speelcircus officieel komen openen.

Speelcircus Bambini is gebouwd in het oude zwembad van Vlissingen. Zoveel mogelijk elementen van vroeger zijn bewaard gebleven. Dit is bewust gedaan om de nostalgie van het gebouw te bewaren en de bezoekers de unieke ervaring te geven om in een zwembad zonder water te spelen. In het golfslagbad is er een speelpiste herrezen voor de allerkleinsten
en in het wedstrijdbad is de hoogste speelconstructie van Nederland gebouwd van 7.20 meter hoog. Met haar totale oppervlakte van 2000 m2 behoort Speelcircus Bambini tot één van de grootste indoorspeeltuinen van Nederland. Er kunnen 1000 personen tegelijk binnen verblijven.

Omdat het hier om de opening van een speelcircus gaat, wordt deze ook in circusstijl geopend. Als speciale gast, is de eer aan Bassie om het speelcircus te openen. Hij past al maanden op de sleutel van Bambini en alleen hij kan de 400 genodigden deze dag toegang verschaffen. Een clown die op een sleutel past komt dit wel goed?
Provincie:
Tag(s):