maandag, 16. januari 2006 - 19:04

Battle of the sexes

Na weken van voorbereiding was het zondag zover; tijd voor de Battle of the sexes. In sporthal De Greidhoeke in Oosterend streden het voetbal team SDS1 tegen volleybal team COVOS1. Deze ludieke wedstrijd is bedacht onder het genot van een biertje door een voetballer en een volleybalster die met elkaar aan de praat raakten in café Bersgma.

Beide teams vonden het een schitterend idee en gingen bloedserieus de wedstrijd in, geen van beidde wilde verliezen. Voordat de wedstrijd kon beginnen moest door de bezoekers van voetbalclub SDS werd een tegenprestatie worden bedacht voor de verliezende partij en ingeleverd worden bij de scheidsrechter.

Meer dan 300 toeschouwers zagen de voetballers met 3-0 verliezen van de dames. Dus de heren moeten hun tegenprestatie inlossen; zij moeten tijdens de laatste thuis wedstrijd van het dames volleybal team zich verkleden als echte cheerleaders, met een topje en een rokje en een jel. De dames konden zich goed vinden in deze tegenprestatie en beloofden de heren om voor de juiste kleding te zorgen.
Provincie:
Tag(s):