zondag, 3. september 2006 - 21:23

Bedrijfsinbraken

Bij inbraken in verschillende bedrijfsgebouwen in Blokzijl, Ossenzijl, Staphorst en Deventer werd door het inbrekersgilde voornamelijk geld buit gemaakt. De politie stelde in alle gevallen een nader onderzoek in.

Bij een bedrijf aan de Opdijk in Ossenzijl werd donderdagnacht ingebroken. Men kwam binnen door een raam te forceren. De buit bestond uit een geldkistje met enkele honderden euro’s.

Ook een bedrijf aan de Kanaalweg in Blokzijl kreeg ongewenst bezoek. Het inbraakalarm werd donderdagavond rond 23.15 uur geactiveerd. Ook hier was een raam geforceerd. Voor zover nu bekend, werd er niets ontvreemd.

Bij een bedrijf aan de Achthoevenweg in Staphorst ging vrijdagnacht rond 00.30 uur het inbraakalarm af. Hier werd een deur geforceerd. Bij de inbraak werd een onbekend bedrag aan geld weggenomen.

Bij een bedrijf aan de Osnabruckstraat in Deventer werd vrijdagavond ingebroken. Hierbij werd de kluis en de inhoud van de kassa buitgemaakt. De (lege) kluis werd zaterdagmiddag in de IJssel bij Zutphen aangetroffen.
Provincie:
Tag(s):