vrijdag, 11. augustus 2006 - 9:10

Bekende artiesten rond het Kampvuur

Renesse

Deze zomer zullen zes artiesten een intiem Kampvuurconcert
verzorgen. Acda en de Munnik, BLOF, Do, Xander de Buisonjé, I.O.S.en Racoon geven, ieder afzonderlijk, een akoestisch concert.De optredens vinden plaats op een geheime
locatie bij het strand. Het is de tweede editie van de Kampvuurconcerten. Vorig jaar traden onder meer Jamie Cullum, Ilse DeLange, Krezip en Paul de Leeuw op.

Kampvuurconcerten zijn zeer exclusieve concerten waarbij artiesten voor genodigden een akoestisch optreden verzorgen rond een kampvuur. De concerten vinden plaats in een reuze wigwam waaronder 150 mensen plaats kunnen nemen. Kaarten voor de zes concerten zijn niet te koop maar enkel te winnen.

Dennis Luken, mede initiatiefnemer van de Kampvuurconcerten schetst de gedachten achter de kampvuurconcerten. "Iedereen kent dat beeld wel, een aantal vrienden rond een kampvuur die samen in een sfeervolle omgeving muziek maken. Dat is exact de gedachte achter de Kampvuurconcerten, alleen zit je nu naast je favoriete artiest! Het worden, net als vorig jaar, onvergetelijke avonden die een bijzondere sfeer ademen."

Zondag 27 augustus : Xander de Buisonjé & Do
Zondag 3 september : I.O.S. en BLoF
Zondag 10 september : Acda en de Munnik en Racoon
Provincie:
Tag(s):