maandag, 10. april 2006 - 20:15

Ben jij lelijk genoeg?

Amsterdam

De griezelige attractie "The Amsterdam Dungeon" biedt gratis toegang aan alle lelijkerds die het aandurven om op woensdag 12 april te komen griezelen en hun lelijke hoofd te laten zien. De wereld draait al jaren om knappe mensen. Bij The Amsterdam Dungeon draaien ze dit nu eens om.

Voor komende woensdag is een speciaal evenement gepland. Bezoekers kunnen zich die dag blootstellen aan een lelijkheidstest. 'Ben jij lelijk genoeg, dan ga je op deze dag gratis naar binnen!,' vertelt Nicole de Klerk.

Speciaal aangenomen 'lelijkheids' rechters zullen de verschillende lelijkerds bij binnenkomst beoordelen. Ben jij wel lelijk genoeg? Net zo lelijk als bijvoorbeeld Mr. Bean of Ozzy Osborne?

Voordat we de regels meedelen...... automatische diskwalificatie geldt voor diegene die zo verschrikkelijk lelijk is, dat hij/zij daardoor een afleidend effect heeft op de engheid van de Dungeon!

'Het hele evenement is met een korrel zout te nemen en is niet bedoeld om iemand op welke wijze dan ook te beledigen', zegt marketing manager Nicole de Klerk van The Amsterdam Dungeon.

'Ik kan begrijpen dat mensen denken dat lelijke bezoekers de Dungeon alleen maar ten goede zouden komen, maar toestemming om dat te testen is slechts op vrijwilligersbasis en we verwachten niet dat veel lelijkerds door de test heen zullen komen.'

Diegene die er wel door heen komen zijn verplicht om met een speciaal op maat gemaakt papieren zak over hun hoofd de attractie binnen te gaan, totdat ze veilig binnen zijn.

'Onze bezoekers zijn het over het algemeen wel wat gewend van ons. Ze weten dat we een reputatie hebben hoog te houden voor evenementen die erg ver gaan. We zijn er dan ook van overtuigd dat de meesten het ook nu weer zien als een onschadelijk stukje griezel plezier!', zegt Nicole.
Provincie:
Tag(s):