zondag, 26. maart 2006 - 23:19

Benefiet Muziekfeest lééft in de regio

Hardenberg

Een rondje langs alle betrokkenen bij de benefiet muziekavond ‘Vrienden van de Saxenburgh Groep Live’, die deze Stichting vrijdag 31 maart aanstaande in het complex van Podium in Hardenberg organiseert, wijst nu al uit dat de muziekavond leeft in de regio.

Het bestuur van de stichting is er,samen met de directie van Podium, in geslaagd een gevarieerd aanbod van regionale artiesten op het podium te krijgen. De avond, die voor het eerst wordt georganiseerd, biedt echt voor elck wat wils. “De voorverkoop loopt al lekker, al verwachten we nog veel kaartjes vrijdag aan de zaal te verkopen.� Dat zegt Franca ten Brinke, namens Podium verantwoordelijk voor de organisatie van het muziekfeest. Ook presentator en entertainer Erik Hulzebosch is ervan overtuigd dat hij vrijdag presentator zal zijn van een grote feestavond.

Met alle artiesten is inmiddels intensief contact en iedereen beseft dat het een vrolijke avond voor het goede doel moet worden. Edwin van Hoevelaak, Harm Wolters, Arne Jansen, De Moeflons, De Sjompiesingers, The Sunny Side Jazzband en Heino und Heino zijn er klaar voor. De deejays van Poprevival Back Home, die in de discotheek van Podium vanaf 20.00 uur een spetterende seventiesparty verzorgen, zetten voor het benefietfeest zelfs de allerbeste danshits uit acht edities “Back Home� op een rij.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij Podium Partypalace in Hardenberg, de Blauwe Shop in Hardenberg, Muziekcafe De Troubadour in Hardenberg, Faas Tabak en Gemak in Coevorden, Drogisterij Kwant in Gramsbergen en bij de recepties van de Saxenburgh Groep.

De zalen gaan open om 20.00 uur en de entree bedraagt 10 euro. Niet alleen de entreegelden maar ook de opbrengst uit de consumpties gaat naar het goede doel.
Provincie:
Tag(s):